A Neweld S.r.l.

A több országban jelenlevő Neweld cég forrasztási és hegesztési segédanyagok, gépek és vegyi felületkezelő anyagok értékesítésével, valamint műszaki tanácsadással foglalkozik.


A Neweld Srl. az 1990-es években alakult
Olaszországban, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező tulajdonosi háttérrel.


A több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembereink készen állnak a partnereink által támasztott elvárások, kihívások megoldására.


A Neweld kiemelt figyelmet fordít mind a karbantartásban, mind a gyártásban résztvevő műszaki személyzet képzésére és oktatására. Rendszeresen szervez részükre továbbképzéseket, ahol a szakma újdonságai kerülnek bemutatásra, illetve kifejezetten a hegesztő szakemberek minősítésére szolgáló célzott tanfolyamokat indít, ahol a szakemberek európai szinten is elismert hegesztő minősítést szerezhetnek.

A Neweld hasonlóan nagy hangsúlyt helyez a saját személyzetének műszaki továbbképzésére és ugyanilyen lehetőséget ajánl ügyfelei számára is. Ezeken a szakmai előadásokon a résztvevők megismerhetik a legújabb hegesztési és keményforrasztási technológiákat és az új termékek is bemutatásra kerülnek.

Nemzetközi partnereink

GINOP-1.2.1-16-2017-00860

A kedvezményezett neve: Neweld Kft.

A projekt címe: Komplex gyártásbővítés a Neweld Kft.-nél

A projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.1-16-2017-00860

A szerződött támogatás összege: 39 730 897 Ft

A támogatás mértéke: 50%

A projekt befejezési dátuma: 2018.10.17.

A projekt tartalmának bemutatása: A projekt keretében beszerzésre került egy darab CNC függőleges megmunkáló központ és egy darab eszterga.

A fejlesztés hatására csökken a gyártási idő, nő a termelékenységünk, a gyártott termékek minősége javul, a méretbeli választékunkat tudjuk bővíteni, valamint edzett anyagok megmunkálásra is képesek vagyunk.

KONTAKT