Szolgáltatásaink

Aliquam ac dui vel dui vulputate consectetur.
Mauris accumsan massa non.

A Neweld kiemelt figyelmet fordít mind a karbantartásban, mind a gyártásban résztvevő műszaki személyzet képzésére és oktatására.

Rendszeresen szervez részükre továbbképzéseket, ahol a szakma újdonságai kerülnek bemutatásra, illetve kifejezetten a hegesztő szakemberek minősítésére szolgáló célzott tanfolyamokat indít, ahol a szakemberek európai szinten is elismert hegesztő minősítést szerezhetnek.

Szeretne jelentkezni képzéseinkre vagy tanácsadást kérne munkatársainktól?

Természetesen cégünk áll rendelkezsésére munkanapokon az alábbi elérhetőségeken vagy írjon nekünk és kérjen ajánlatot

Ajánlatot kérek

Továbbképzéseink


A Neweld hasonlóan nagy hangsúlyt helyez a saját személyzetének műszaki továbbképzésére és ugyanilyen lehetőséget ajánl ügyfelei számára is. Ezeken a szakmai előadásokon a résztvevők megismerhetik a legújabb hegesztési és keményforrasztási technológiákat és az új termékek is bemutatásra kerülnek.


Tanácsadás


A több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembereink készen állnak a partnereink által támasztott elvárások, kihívások megoldására.


Kemence karbantartás, felújítás és alkatrész szállítás


Ez a szolgáltatásunk tartalmazza régi kemencék karbantartását, felújítását, alkatrészek beszerzését és a kemencék beszerelését, üzembe helyezését illetve kérés esetén a kezelő személyzet betanítását.


KONTAKT