Skip to content

+36 70 638 5898

info@neweld.hu

Központ: 1037 Budapest, Csillaghegyi út 19-21.

Gyár: 3078 Bátonyterenye , Köztársaság út 18.

Bemutatkozunk

Rólunk

Rólunk

Innováció családias légkörben

Keményforrasztási segédanyagok

Két barát, Lorenzo Colucci és Hegedűs Katalin alapította 2011-ben a NeWeld Kft-t, amely ekkor hegesztéstechnikával, hegesztő hozaganyagok értékesítésével foglalkozott. Rövid időn belül előrelépést sikerült elérni.

Észrevettük a piaci rést: a keményforrasztás területére tértünk át. Ezen a területen nem csak Magyarországon, hanem Kelet-Európában is piacvezetők lettünk.

Gyártás

Néhány éven belül a cég életében újabb mérföldkő következett: 2018-ban gyártással bővítettük tevékenységünket, autóipari vevőink folyamatos biztatásának engedve. A megvalósításban az országban ekkor megjelenő pályázati lehetőségek voltak segítségünkre.

Vásároltunk egy ipari csarnokot, és kialakítottuk gyártó egységünket Bátonyterenyén, Nógrád megyében. Gépparkunk a legmagasabb színvonalú esztergákból és présekből áll.

Itt talál meg minket

Iroda és gyártás

NeWeld Központ

Szakképzett munkaerővel várjuk az Ön megbízását is! Budapesti központunk és a bátonyterenyei gyár áll a rendelkezésére.

Az Ön megkeresését várja

Munkatársaink

Csapatunk

Innovatív technológiai újdonságok

Miért minket válasszon?

Szakértelem

Naprakész tudással és folyamatos képzésekkel teszünk azért, hogy Ügyfeleinknek minden esetben a legmodernebb technológiai megoldásokat tudjuk biztosítani.

Rugalmasság

Arra törekszünk, hogy Ügyfeleink számára mindig megtaláljuk a legjobb megoldást. A családias légkör teszi lehetővé, hogy minden megrendelőnk egyedi figyelemben részesüljön.

Innováció

Folyamatosan fejlesztjük gépparkunkat és technológiai eszközeink tárházát.

Kérdése van?

Keressen minket!

Amennyiben további tájékoztatást, árajánlatot szeretne kérni a fenti gépekre, adja meg elérhetőségét! 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.